Om Oss

AFFÄRSIDÉ

Soffkoncept ska vara det självklara valet när det gäller stoppade möbler för den pris- och kvalitetsmedvetna kunden. Med ett brett sortiment av soffor och fåtöljer med personliga valmöjligheter får du som kund en möbel efter just dina behov och dina önskemål.

SORTIMENT

Vi har allt till vardagsrummet men vår starkaste sida är vårt stora sortiment av soffor och fåtöljer. Allt från det absolut senaste till klassiska och tidlösa modeller. Vårt sortiment uppdateras kontinuerligt med dom hetaste trenderna från årets möbelmässor. Oavsett vilken soffa eller fåtölj du söker är det alltid värt ett besök hos oss. Vi har även Stockholms största utbud av soffor med hög rygg. Nästan alla våra soffor och fåtöljer går att få i hundratals olika tyger och även i skinn i alla möjliga färger. Dom flesta modeller går även att få som 3-sits, 2-sits och fåtölj eller som hörnsoffa i olika storlekar och utföranden. Ni som kund bestämmer hur ni vill ha er nya soffa! Vi har även ett brett sortiment av soffbord, matsalsmöbler, mattor och lampor från några av Nordens ledande leverantörer. Vi samarbetar med flera stora möbelfabriker i Finland, Estland , Norge och Sverige. Vi säljer kvalitetsmöbler som får dig att längta hem. Välkommen in till någon av våra butiker i Täby och Haninge.

VAD KAN JAG FÖRVÄNTA MIG SOM KUND?

– Trevligt bemötande
– Personlig service
– Kunnig personal
– Komfort och kvalité
– Otroligt utbud av möbler
– Prisvärda produkter

FÖRETAGSUPPGIFTER

Soffkoncept Sverige AB
Box 7042
187 11 Täby

Telefon: 08 – 150 160
Organisationsnummer: 559061-4870
Bankgiro: 480-2187
Plusgiro: 80 30 67-8

Välkommen in till någon av våra butiker på Saluvägen 1 i Arninge Centrum/Täby eller Nynäsvägen 3c (Bredvid Mio) i Haninge.